OD 2010. Hračky a bábiky
vyrobené v Európe.

Vyberte svoju menu

Bjobj Baby Fluid na opaľovanie SPF 50, 100ml bez vône

Napíše recenziu k tomuto produktu ako prvý

Dostupnosť: Skladom

Množstvo: 1

bez DPH: 19,92 € s DPH: 23,90 €
ALEBO

Krátky popis

Ochrana bez parfému pre citlivú pokožku detí. 

Bez farbív a vôní. 
Vyvážená UVA a UVB ochrana. 
Iba prírodné filtre.  
Bez syntetických filtrov. 
Bohatý na rastlinné oleje. 

Bjobj Baby Fluid na opaľovanie SPF 50, 100ml bez vône

Dvojitým klikom sa obrazok zobrazi celý

Zmenšiť
Zväčšiť

Viac pohľadov

Certifikát: ICEA Taliansko Kontrolovaná prírodná kozmetika

Krém s vysokou ochranou proti slnečnému žiareniu neobsahuje parfum a je ideálny pre jemnú a citlivú detskú pokožku. Neobsahuje farbivá, syntetické chemické filtre a parabény.

Slnečné prípravky bjobj ponúkajú ochranu pokožky pred nepriaznivými účinkami slnka tak pre dospelých ako i deti. Opaľovacie prípravky obsahujú prírodné minerálne filtre, ktoré chránia pokožku pred UVA a UVB lúčmi. Prípravky sú bezpečné a účinné a obsahujú extrakty a oleje, ktoré boli ekologicky kultivované. Je to ideálne riešenie na zabránenie spálenia pokožky; pokožka zostáva jemná na dotyk; pokožka sa hydratuje a je chránená proti predčasnému starnutiu.

Aplikácia

Naneste veľkorysé množstvo slnečného prípravku na pokožku pred vystavením slnku.
Aplikáciu zopakujte v pravidelných intervaloch.
Počkajte 30 minút pred vystavením pokožky priamemu slnečnému žiareniu.

Spotreba a skladovanie:

Spotrebujte do 6 mesiacov od otvorenia
skladovať medzi 10 ° C a 28 ° C

Účinné filtre:
UV filtre v prípravkoch bjobj sú prírodného pôvodu: potiahnutý oxid titaničitý a nepotiahnutý oxid zinočnatý poskytujú pokožke spoľahlivú, bezpečnú a prirodzenú ochranu. Filtre nie sú vo veľkosti nanočastíc (particle size > 0,1μm).

Všetky slnečné prípravky bjobj sú
ICEA certifikované
dermatologicky testované
testované na nikel
vegan.

Pokyny a upozornenia:

Nevystavujte pokožku priamemu slnečnému žiareniu dlhšiu dobu, a to ani vtedy, keď sa na pokožku nanáša opaľovací krém. Malo by sa zabrániť poludňajšiemu slnku (poludnie - 16:00). Dlhodobé vystavenie slnečnému žiareniu môže viesť k vážnym zdravotným rizikám.

Vždy používajte dostatočné množstvo ochrany pred slnečným žiarením pred vystavením pokožky priamemu slnečnému žiareniu. Použitie nedostatočnej ochrany proti slnečnému žiareniu drasticky znižuje účinok ochrany.

Aplikáciu opakujte pravidelne, aby ste zachovali ochranný faktor. Toto sa musí vykonať po plávaní, sušením uterákom alebo potení.

Použite faktor ochrany pred slnkom, ktorý zodpovedá typu pokožky a tónu pleti.

Svetlé tóny pleti a citlivé typy pokožky by mali začať aplikáciou faktora slnečného žiarenia 50, ktorý umožní pokožke prispôsobiť sa slnečnému žiareniu.

Deti a malé deti musia byť chránené pred priamym slnečným žiarením. Je dôrazne odporúčaný vhodný ochranný odev (klobúky, slnečné okuliare, ochranné oblečenie atď.).

Ďalšie informácie

Kód BJOBB737
EAN 8032649458685
Krajina pôvodu Taliansko
Výrobca SAN.ECO.VIT, srl
Veľkosť balenia 100ml
Druh pleti Detská pleť, Pre každý typ pleti
Typ produktu kozmetika Slnečná ochrana - mlieko
Vôňa Bez parfému
Vlastnosti kozmetiky bez parfému
Ingredients INCI (CFTA) ZINC OXIDE, DICAPRYLYL ETHER, PONGAMIA GLABRA SEED OIL, POLYGLYCERYL-3 POLYRICINOLEATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, AQUA, GLYCERIN, ALCOHOL, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, TITANIUM DIOXIDE, MAGNESIUM STEARATE, ORYZA SATIVA BRAN OIL, MAGNESIUM SULFATE, TOCOPHEROL, *SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, *ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, *LINUM USITATISSIMUM OIL, HYDRATED SILICA, ORYZANOL, PONGAMOL, *CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, *MALVA SYLVESTRIS LEAF EXTRACT, BISABOLOL, ALUMINA, STEARIC ACID, BENZYL ALCOHOL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE.
*All ingredients with asterisk are from Certified Organic Farming
Certifikát ICEA Taliansko Kontrolovaná prírodná kozmetika